Welkom op onze supportpagina! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, of het nu gaat om het plaatsen van een bestelling, het volgen van een verzending of het retourneren van een product.

We begrijpen dat er soms vragen en problemen kunnen ontstaan en daarom hebben we deze supportpagina gemaakt om je te helpen bij het vinden van de antwoorden die je zoekt. Of je nu informatie nodig hebt over onze garantie, levertijden, betaalmethoden, retourbeleid of andere onderwerpen, je vindt het allemaal hier.

Als je toch nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor het kiezen van onze webshop en we hopen dat je een geweldige winkelervaring hebt!

Vestiging:

Vennestraat 44N
2162GH, Lisse
Zuid-Holland
Nederland

Bedrijfsgegevens:

Volg ons op social media:

Voor algemene vragen kunt u ons bereiken op support@securityzone.nl

Voor een support vraag mocht u bijvoorbeeld problemen eravaren kunt u ons bereiken op support@securityzone.nl

Voor zakelijke vragen over bijvoorbeeld ggrotere partijen of samenwerkingen kunt u ons bereiken op info@securityzone.nl

Contactformulier:

  Vragen & Antwoorden:

  • Wat is de garantieperiode? De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het product en de verkoper. Bij ons heb je standaard 2 jaar garantie op alle producten.

  • Hoe werkt garantie? Als het product binnen de garantieperiode defect raakt door een fabricagefout, dan kun je het bij ons ter reparatie of vervanging aanbieden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • Wat is de levertijd? De levertijd is afhankelijk van het product en de beschikbaarheid ervan. Bij ons wordt de levertijd vermeld bij het product en kan variëren van 1 tot 5 werkdagen.

  • Hoe wordt de levertijd bepaald? De levertijd wordt bepaald door de beschikbaarheid van het product en de locatie van de koper. We streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

  • Welke betaalmethodes zijn beschikbaar? Bij ons kun je betalen met iDEAL, creditcard, PayPal, Bancontact en bankoverschrijving.

  • Zijn er extra kosten verbonden aan de betaalmethodes? Nee, bij ons zijn er geen extra kosten verbonden aan de betaalmethodes.

  • Hoe kan ik mijn bestelling volgen? Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

  • Wanneer ontvang ik de Track & Trace code? De Track & Trace code ontvang je zodra je bestelling is verzonden. Dit is meestal binnen 1 werkdag na het plaatsen van de bestelling.

  • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen nadat ik deze heb geplaatst? Als je de bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om de wijziging door te voeren voordat de bestelling wordt verzonden.

  • Kan ik mijn bestelling annuleren? Ja, je kunt je bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • Kan ik mijn producten retourneren? Ja, je kunt producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren als ze niet aan je verwachtingen voldoen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • Moet ik betalen voor het retourneren van mijn producten? Ja, de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

  • Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice en we zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.

  • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd? Als je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd is geleverd, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we het kunnen uitzoeken.

  Ontvang ik een factuur van mijn bestelling? Ja, je ontvangt een factuur per e-mail zodra je bestelling is afger

  • Wat moet ik doen als ik het verkeerde artikel heb ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice en we zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen. We kunnen het verkeerde artikel terugnemen en het juiste artikel opnieuw versturen.

  • Wie betaalt de kosten voor het terugsturen van het verkeerde artikel? Als het onze fout was, betalen wij de kosten voor het retourneren van het verkeerde artikel. Neem contact op met onze klantenservice om dit te bespreken.

  • Hoe lang duurt het voordat het juiste artikel wordt geleverd? We streven ernaar om het juiste artikel zo snel mogelijk bij je af te leveren. De levertijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel.

  • Kan ik het verkeerde artikel ruilen in plaats van retourneren? Als je het verkeerde artikel hebt ontvangen en in plaats daarvan een ander artikel wilt, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om dit voor je te regelen

  • Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd is aangekomen? Neem contact op met onze klantenservice en stuur foto’s van de beschadigde items. We zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen door het beschadigde item te vervangen of een terugbetaling te bieden.

  • Wie betaalt de kosten voor het retourneren van beschadigde items? Als het onze fout was dat het artikel beschadigd is aangekomen, betalen wij de kosten voor het retourneren van het beschadigde item. Neem contact op met onze klantenservice om dit te bespreken.

  • Kan ik het beschadigde item ruilen in plaats van retourneren? Als je het beschadigde item wilt ruilen voor een nieuw exemplaar, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om dit voor je te regelen. Houd er rekening mee dat dit afhankelijk is van de beschikbaarheid van het product.

  • Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg voor een beschadigd item? We streven ernaar om alle terugbetalingen zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan tot 14 dagen duren voordat je je geld terugkrijgt. Dit kan variëren afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.

  • Wat moet ik doen als mijn bestelling niet compleet is aangekomen? Neem contact op met onze klantenservice en geef aan welke producten er ontbreken. We zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen door de ontbrekende producten te vervangen of een terugbetaling aan te bieden.

  • Wie betaalt de kosten voor het retourneren van de ontbrekende producten? Als het onze fout was dat de bestelling niet compleet is aangekomen, betalen wij de kosten voor het retourneren van de ontbrekende producten. Neem contact op met onze klantenservice om dit te bespreken.

  • Hoe lang duurt het voordat de ontbrekende producten worden geleverd? We streven ernaar om de ontbrekende producten zo snel mogelijk bij je af te leveren. De levertijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten.

  • Kan ik een gedeeltelijke terugbetaling krijgen voor de ontbrekende producten? Ja, als je niet wilt wachten op de ontbrekende producten, kunnen we een gedeeltelijke terugbetaling bieden voor de ontbrekende producten. Neem contact op met onze klantenservice om dit te bespreken.